В Іркутській області Російської Федерації двоє жінок-шахрайок обманули десятьох пенсіонерок, забравши їх гроші під час "магічного" ритуалу. Правоохоронці затримали зловмисниць, їм загрожує до п'яти років ув'язнення.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відомо, що жінки працювали у парі. Одна з них виступала екстрасенсом,, інша ж грала роль людини, якій "ворожка" допомогла вилікувати тяжкохворого родича. о

Злодійки обіцяли зняття порчі, позбавлення від всіх хвороб і загальне оздоровлення. Для шахрайського ритуалу вони просили літніх людей принести згорток з грошима, який в ході ритуалу міняли на згорток з фальшивими купюрами. За повідомленнями деяких видань, людям фактично підсовували "фантики" - білети "Банку приколів".

Грошові перекази, скріншот: YouTube
Грошові перекази, скріншот: YouTube
Гроші, фото YouTube

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Від дій шахрайок постраждали десять літніх жінок у віці від 83 до 93 років, хоча реальна їх кількість може бути більшою Сума збитку перевищила 450 тисяч рублів (близько 170 тисяч гривень). Злочинницями виявилися мешканки Новосибірської області, які приїхали спеціально для шахрайської діяльності.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Львівщині шахрайка "видурила" у людей 13,5 млн грн.

Як повідомляв портал Знай.ua, На Харківщині аферисти провели "грошову реформу" для пенсіонерів - "похоронні" гроші в обмін на фантики.

Також Знай.ua писав, що на Закарпатті священник накрив нахабну "конкурентку" - роздягала вірян, прикрившись рясою.