Скандальний народний депутат від Слуги народу Микола Тищенко, який напередодні прославився завдяки роботі свого ресторану під час карантину, відмовився платити за проїзд у маршрутці, бо нібито парламентарії мають відповідні пільги в громадському транспорті.

Відповідний ролик зі зізнанням водія, який підвозив Тищенка, оприлюднив блогер Василь Крутчак.

Відтак, за словами керманича маршрутки, народний обранець проїхав лише одну зупинку, а коли виходив, то відмовився заплатити, бо нібито має пільги.

Тищенко, фото: Facebook
Тищенко, фото: Facebook

"Так він проїхав одну зупинку, я його попросив оплатити проїзд, а він послався на пільги для народних депутатів на проїзд у міському громадському транспорті і вийшов", - сказав водій та додав, що після цього останній сів у чорний мерседес, який весь час їхав за маршруткою.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

В свою чергу блогер назвав Тищенка "сволотою" через те, що він вчинив неправильно, проїхавшись зайцем.

Слід зауважити, що згідно із законодавством народні депутати повинні платити за проїзд, тоді як держава вже компенсує народним обранцям відповідні витрати.

Коля Тіщенко настільки хоче стати мером Києва, що готовий навіть робити вигляд, що користується громадським транспортом, як звичайні люди. А не платить він за проїзд не тому, що він поганий, а тому, що він просто не знає скільки коштує проїзд в маршрутці 😂

Geplaatst door Vasyl Krutchak op Maandag 25 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Недолуга спроба Тищенка виправдатися за свій ресторан обурила українців - "Головою вдарилися?"

Як повідомляв портал Знай.ua, Слуга народу Тищенко назвав трагедію в Чорнобилі святом - "Дуже велике і важливе"

Також Знай.ua писав, що Під Києвом слідом за рестораном Тищенко виявили ще один заклад для vip-персон - слуги народу жирують, поки українці ледве зводять кінці з кінцями.