Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на вівторок, 26 травня 2020 року. Курс долара порівняно з показниками у понеділок, 25 травня, трохи виріс у ціні і становить 26,81 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют Нацбанку на 26 травня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 1 долар США – 26,8742 гривень;

- 1 євро – 29,3157 гривень;

Таким чином, курс долара став дорожче на 12 копійок. При цьому євро різко збільшився в ціні на 15 копійок.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Гривні, фото Pxhere
Гривні, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що уряд вводить дешеві кредити для українців у цьому році. Програма "Повертайся і залишайся" передбачає, що частина відсотків по кредитах буде виплачуватися з держбюджету.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні американська валюта у 2020 році, в середньому, буде тримати відмітку в 28,85 гривень за одну американську купюру. А ось під кінець року - 29,5 гривень за долар.

Також портал Знай.ua писав, що ВВП України у 2020 році скоротиться на 4-9% в залежності від тривалості карантину, прогнозують експерти. Спеціаліст змоделював два сценарії розвитку ситуації за умови поширення коронавірусу.