Колишнього голову Офісу президента Андрія Богдана хочуть притягнути до кримінальної відповідальності через жорстоке поводження з тваринами. Так, мова йде про побиття козла, яке сталося в столичному зоопарку.

Відповідну заяву зробив на власній сторінці відомий український адвокат Олексій Шевчук.

До слова, напередодні в мережу злили відеоролик, на якому Богдан "спілкувався" з козлом в контактній зоні київського зоопарку, де кожен охочий має можливість погодувати та погладити тварин.

Скріншот з відео
Скріншот з відео

Зокрема, розмову вони розпочали з того, що козел вихопила цілий стакан з овочами у дитини, яка стояла впритул до огорожі, а Богдан в цей момент схопив тварину за вухо, змусивши того повернути вкрадене. Після цього колишній очільник ОП ще кілька разів вдарив по вусі тварину зі словами "Казліна ти дурная".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Наразі ж українцями не сподобалася така поведінка Богдана стосовно козла і вони збираються притягнути його до відповідальності.

"Сьогодні ініціювали кримінальне провадження щодо Андрія Богдана за жорстоке поводження з тваринами. Чекаємо реакції поліції", - йдеться в повідомленні.

«Казліна ти дурна!» Втомився від політиків - пішов у зоопарк до тваринок. Зустрів БОгдана:) P.S. До речі в зоопарку...

Geplaatst door Роман Сухан op Maandag 25 mei 2020

Скріншот допису

Нагадаємо, що "Давай гавкай, мій маленький": екс-права рука Зеленського Богдан вилаяв козла і прописав йому лящів

Як повідомляв портал Знай.uа, Україну чекає два роки карантинних обмежень.

Також Знай.uа писав, що зміниться у київському транспорті після виходу з карантину