У Житомирі зустріч через сайт знайомств ледь не закінчилася вбивством молодого хлопця. олий, босий, скривавлений і побитий 19-річний Олександр з Житомира у таку халепу потрапив під час побачення через сайт знайомств. Там Олександр зареєстрований під виглядом Насті. Хлопець-трансгендер.

Побитий хлопець, фото: youtube
Побитий хлопець, фото: youtube

Все трапилося пізно ввечері. Хлопець домовився з іншим зустрітися біля озера. Спочатку розмовляли, а потім, за ствердженням Олександра, новий друг почав нещадно бити і нібито зґвалтував - примусив до орального сексу. Невдовзі під'їхав автомобіль з іншими молодиками і знущання продовжилися.

Хлопець пригадує свій шоковий стан, каже, що кричав "допоможіть, врятуйте!"

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Згодом нелюди запропонували Сашку віддати гроші в обмін на життя. Хлопець погодився на викуп, розуміючи, що тільки батьки в змозі допомогти.

Із лісу додому Олександр йшов оголений весь у крові, а поруч йшли парубки і весь час знущалися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові студент-іноземець напав на дівчинку, Україна кипить - заклеїв рот і збезчестив

Як повідомляє портал Знай.ua В Запоріжжі схопили збоченця, ласого на маленьких дівчаток - нахабна пика і бридкі фото в телефоні

Також Знай.ua писав, що Під Києвом двох копів підозрюють у зґвалтуванні ув'язненої - "покарали" за крадіжку інтимом