Прогноз від наших астрологів допоможе провести середовище так, щоб вона була близька до досконалості. У долі багато доріг, і часом тільки зірки можуть підказати нам, як не оступитися на жодній з них.

Овен: Натхнення, яке вже давно зникла невідомо куди, повернутися до вас при несподіваних обставин. Поцілунок долі торкнеться вас, і ви відчуєте себе улюбленцем Фортуни.


Телець: З'явиться непогана можливість заробити без зайвих енерговитрат, або отримати несподіваний приплив фінансів, одним словом, цей день буде багатим.


Близнюки: Ви наполегливо працювали і заслужили свою нагороду у вигляді приємних бонусів від долі, грошей і репутації. Однак, будьте обережні і уважні до свого здоров'я - положення планет робить вас уразливими до зовнішніх подразників.


Рак: Тривожні думки покинуть вас, і яскраві фарби світу знову відкриються. У відносинах з близькими намічається помітне потепління.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще


Лев: З великою ймовірністю, ви зустрінете сьогодні свою любов. Леви, які вже в парі, зроблять чи отримають (або все відразу) романтичний сюрприз.


Діва: Вас чекає визнання вашого таланту, однак для цього потрібно буде пройти через терни конструктивної критики. Не ухиляйтеся від неї, нехай вона і здасться занадто гострою, але зробить вас краще.


Терези: Вас очікує відновлення спілкування з колись забутим знайомим. Проте перший час слід бути насторожі - хто знає, які мотиви приховані за бажанням залучити вас знову!


Скорпіон: Не засмучуйтеся, якщо ваші романтичні пориви сьогодні не зустрінуть взаємність - це на краще. День буде для вас максимально розсудливим, підходящим для розстановки планів на найближче майбутнє.


Стрілець:Краще синиця в руках, ніж журавель у небі. І взагалі, з чого ви взяли, що це синиця? Можливо, це синій птах щастя, замаскована під непримітну пичугу, щоб випробувати вас на безкорисливість і щирість.

Козеріг: Якщо ви маєте до кого-небудь романтичні почуття, то навіть не сподівайтеся це приховати - предмет симпатії читає вас, як відкриту книгу. У фінансових справах можливі труднощі. Здоров'я - без особливостей, хіба що зробите плановий візит до стоматолога.


Водолій:Настав час збирати камені, розкидані вами. Карма підсумовує, що хорошого і що поганого ви зробили за поточний місяць - таким і буде для вас день 27 травня. Буде щось на зразок іспиту на чистоту вашої душі


Риби: Ідеальний день для творчості, релаксаційних практик і медитації. Якщо це можливо, відключіть телефони та месенджери і пориньте у власний внутрішній світ. Звідти можна буде витягти щось надихаюче