Молодий ветеран "Азова", який, захищаючи Україну, втратив ногу, провчив водія маршрутки - нахаба відмовився везти хлопця за посвідченням учасника бойових дій.

У Чернігові ветеран російсько-української війни дав урок нахабному маршрутчику. Відповідне відео оприлюднив Нацкорпус.

На опублікованих кадрах зафільмовано, як ветеран АТО і водій маршрутки з'ясовують стосунки на зупинці. Молодий ветеран спокійно запитує маршрутника, чому він не хотів його брати за посвідченням та ще й при цьому принизив перед пасажирами.

Водій, палячи сигарету, зверхньо поводиться, заявляючи, що це його робота.

Після того, як ветеран зробив йому зауваження, що палити в салоні не можна, водій переходить на підвищений тон і починає кричати. При цьому він заявляє, що теж служив і теж втратив ногу. Та коли його попросили показати, як він без ноги їздить за кермом, він лишень продовжив кричати.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На цьому зйомка в салоні маршрутки закінчується, і кадри вже демонструю продовження "виховної роботи". На відео видно, як ветеран надавав копняків нахабному водію маршрутки.

″Ще когось з наших висадиш, я тебе, гниду, висаджу!″, - закінчив укрок молодий ветеран.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Миколаєві маршрутник на колінах вибачився перед українським захисником

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові водій маршрутки відмовився везти безкоштовно учасника АТО

Також портал Знай.uа, ветерани помстилися дніпровському водієві, який нахамив захиснику України.