Виявляється, собаки також можуть бути друзями "не розлий вода". У цьому переконались волонтери служби порятунку тварин City Of Taylor в Мічигані. Вони забрали з парку двох безпритульних чихуахуа і хаскі, які згодом потрапили в притулок, і були розлучені. У притулку хаскі отримав прізвисько Віллі, а чихуахуа — Бак. Обох псів розділили по різних клітках, і справа залишалася за малим - знайти господарів.

Проте волонтери незабаром помітили дивну прихильність між цими двома. Хаскі і чихуахуа ніби магнітом тягнуло один до одного. Проявлялося це просто: коли когось одного з них випускали з вольєра і вели на процедури, прогулянку, і так далі, то, проходячи повз, вони неодмінно "віталися" і відтягнути їх було важко.

Віллі і Бак, фото: thedodo.com
Віллі і Бак, фото: thedodo.com

Коли Віллі і Бак гуляли разом, вони просто не відходили один від одного. Весь час гралися, стрибали і були один до одного дуже уважні. Їх дружба зворушила волонтерів з притулку.

Як розповіла одна з працівниць City Of Taylor Келлі Шчепански, ніхто і подумати не міг, що безпритульні з вулиці, з такою різницею в габаритах, можуть бути друзями.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Віллі і Бак, фото: thedodo.com
Віллі і Бак, фото: thedodo.com

Келлі наполягла на тому, щоб собакам шукали таких господарів, що погодилися б взяти додому відразу двох вихованців. Друзів не хотіли розлучати, знаючи, як Віллі і Бак люблять один одного.

Незабаром, як повідала Шчепански, псам знайшли господарів, які взяли на себе подвійну відповідальність.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Львовом старий покинув собаку посеред поля і вдарив по газах — шкуродера шукають усім містом.

Як повідомляв Знай.uа малюка Нуббі хотіли приспати, але господар не дозволив – історія пітбуля без лапок зворушить кожного.

Знай.uа писав, на Волині шкуродер викинув кота з вікна і знімав знущання на камеру.