Директор Харківської обласної інфекційної лікарні поскаржився на поганий стан довіреного йому медичного закладу. Клініка страждає від дефіциту персоналу і напливу пацієнтів - людей з коронавірусною хворобою COVID-19 або з підозрою на неї звозять з усієї області. При цьому незадовільним є й стан матеріального забезпечення закладу.

Про це повідомляється на Telegram-каналі "Народный ревизор".

"Ще одна лякає лікарня

На цей раз фотографіями лікарняних умов ділиться сам директор медичного закладу.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вся справа в тому, що в дану лікарню звозять всіх хворих COVID, а також людей з підозрою на наявність вірусу.

Відомо, що в лікарні катастрофічно не вистачає персоналу, навіть перевертати людей нікому. Всі лікарі морально і фізично виснажені. Матеріальне забезпечення установи згубно позначається як на пацієнтах, так і на медпрацівників", - йде мова в оригінальному дописі.

До повідомлення у Telegram прикріплені фотографії з клініки. На них можна побачити поганий стан лінолеуму на підлозі, старі матраци та меблі.

Про стан забезпечення засобами індивідуального захисту не повідомляється.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Медики психлікарні Павлова у Києві повстали проти жебрацьких зарплат, так жити не можна - "Лікуємо душі за копійки"

Як повідомляв портал Знай.ua, Українці жахнулися "закуліссям" київської лікарні, час писати некрологи - "потонув в реанімації".

Також Знай.ua писав, що У Києві спалахнула Олександрівська лікарня, де лікують хворих китайським вірусом - підозрюють підпал.