З 1 червня 2020 року "Укрзалізниця" відновлює сполучення. До запуску готові 42 потяги, але їхня кількість може збільшитися. Які рейси й коли саме можуть відкритися – визначають обласні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомила Команда Зеленського у Телеграм-каналі.

На сьогодні є рішення щодо відновлення сполучення у:

  • Харківській
  • Донецькій
  • Луганській
  • Одеській
  • Полтавській
  • Черкаській областях

Укрзалізниця, скріншот: YouTube
Укрзалізниця, скріншот: YouTube

Повідомляється, що обласні комісії Чернівецької та Закарпатської областей не дозволили відновлення руху, а в Тернопільській та Хмельницькій – згодилися запустити тільки приміське сполучення.

Із запуском поїздів буде впроваджено й відповідні заходи безпеки. Зокрема, під час перевірки квитків пасажирам вимірюватимуть температуру. До потягів пускатимуть тільки в масках. Розміщення пасажирів у вагонах-купе здійснюватиметься у шаховому порядку. У разі, якщо подорожуватиме одна родина, 4 пасажири зможуть перебувати в одному купе.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Запуск залізничного сполучення, фото: Команда Зеленського / Телеграм
Запуск залізничного сполучення, фото: Команда Зеленського / Телеграм

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, доплати за карантин для вчителів – у Міносвіти прийняли рішення, яке педагогам не сподобається

Як повідомляв портал "Знай.ua", у МОЗ назвали шляхи перетину кордону – українські заробітчани зможуть потрапити у країни ЄС. Як українцям виїхати за кордон під час карантину

Також "Знай.ua", у 2021 ціна на холодну воду в Україні різко зросте, якими будуть нові тарифи