Хлопця нажахав дивний шлюбний ритуал, який є традицією для сім'ї його нареченої, про який він дізнався під час підготовки до весілля. Своєю історією наречений поділився на порталі Reddit. Виявилося, що хлопець зібрався зв'язати себе узами шлюбу з дівчиною, у якої велика турботлива сім'я, і йому навіть вдалося налагодити хороші відносини з родичами.

І нареченому, і нареченій за 23 роки, вони планували одружитися на початку 2021 року. Під час приготувань до свята хлопець помітив, що кузени його коханої якось дивно жартують про їх першої шлюбної ночі. І коли пара планувала медове подорож, дівчина запропонувала нареченому зупинитися в будинку її батьків. Відчуваючи, що улюблена щось недоговорює, він запитав, чому вона пропонує залишитися у своїх рідних. Вона відповіла, що в її сім'ї є стара традиція весільної ночі.

Весілля, фото nevestam
Весілля, фото nevestam

"Наречений і наречена разом заходять в спальню, де вони повинні "консумировать" одруження. Решта членів сім'ї чекають за дверима, щоб подякувати їм і порадіти за них, коли наречені вийдуть. Потім відрізається частина простирадла і пришивається до великого килиму, який зберігає мати нареченої", - розповів суть ритуалу наречений. "Я не хочу мати з цим нічого спільного. Я розізлився і сказав їй, що ні при яких умовах я не буду робити таке перед усією її родиною", — говорить розлючений наречений.

Більш того, пізніше хлопець отримав повідомлення від майбутньої тещі, в якому та писала, що він ще не розуміє важливості сімейних традицій, і що цей звичай існує довше, ніж він живе на світі. Користувачі Reddit кинулися підтримати нареченого, йому радять не брати участь в такому дивному ритуалі.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Весілля, ілюстративне фото - Getty Images
Весілля, ілюстративне фото - Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, як карали жінок за подружню зраду в різних країнах.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що 8-річна дружина віддала Богові душу після першої шлюбної ночі з 40-річним чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що молодята наплювали на всі традиції і влаштували собі весілля мрії.