Пандемія COVID-19 торкнулася всіх країн світу. Ліків від коронавіруса досі немає, тому країни шукають способи лікування та профілактики. Проте в деяких державах третього світу використовуються дійсно страшні способи попередження захворювань. Зокрема, в Домініканській Республіці сталася жахлива історія, яка закінчилася трагічно, передає Dailymail.

На Домінікані померла п'ятимісячна дівчинка, яку намагалися захистити від COVID-19 абсолютно варварським способом. Місцевий шаман порекомендував сім'ї пити зілля, виготовлене на основі… Черепашачої крові! Цим зіллям напоїли і маленьку дитину. Через деякий час дитині стало погано. Коли прибули медики, дівчинка була вже мертва.

Гігантська сейшельська черепаха, фото: Сейшельські острови
Гігантська сейшельська черепаха, фото: Сейшельські острови


Нажаль, людська неосвіченість, дурість і сліпа віра в “цілющі властивості” зіль і “магічні здібності” чаклунів призводить до жахливих трагедій. П'ятимісячна дівчинка з Домінікани – лише одна з рідкісних жертв, про які стає відомо. Про багатьох не менше дурних смерті через варварських зіль ми не дізнаємося ніколи.

Нагадаємо, раніше Кожен день помирає кілька людей - що масово знищувала українців, крім вірусу.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» Молода мама померла через важкі пологи, тіло немовляти зникло - страшна історія сталася в Україні

«Знай.uа» писав, що Харківський лікар підхопив вірус, опинився в лікарні і прозрів - "українців обдурили"