Колишня дівчина британського принца Гаррі, модель і акторка Крессида Бонас обірвала вуаль мовчання і розповіла, чому вона не захотіла стати герцогинею. Крессида відверто зізналася, що за два роки стосунків з Гаррі відчувала колосальний тиск. В якийсь момент дівчина зрозуміла, що не зможе жити життям королівської родини і хоче продовжувати свою творчу кар'єру.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання DailyMail.

Крессида Бонас і принц Гаррі, скріншот: YouTube
Крессида Бонас і принц Гаррі, скріншот: YouTube

"Страх невдачі, страх бути відкинутою, страх бути не зрозумілою правильно, страх виявитися не такою ідеальною. Я думаю, що це все обмежувало мене в багатьох ситуаціях у моєму житті. Все це сходило на моєму шляху безліч разів, заважало долати різні ситуації", - заявила дівчина журналістам.

Також Крессида заявила, що коли була на весіллі принца Гаррі і Меган Маркл, їй не сподобався надмірний дрес-код на торжестві.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Не люблю я ці капелюшки. Це занадто складно для людей. Складно їх носити, складно намагатися крізь них дивитися, і особливо складно нещасним людям позаду вас, — сказала акторка.

Крессида Бонас продовжує свою акторську кар'єру, вона знялася в декількох фільмах. Улітку 2020 року в Австралії відбудеться прем'єра серіалу "Вбивство на фермі "Уайтхаус"".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, онука Єлизавети II Беатріс зізналася, як бореться зі страшним недугом – "Я недостатньо розумна".

Як повідомляв Знай.uа у Кейт Міддлтон нервовий зрив? Не все так гладко в британському королівстві.

Знай.uа писав, Єлизавета II "причепилася" з претензіями до Маркл ще на весіллі — чим завинила дружина Гаррі.