Купуючи продукти у супермаркеті великої торгової мережі люди сподіваються, що отримають відповідний сервіс і гідне обслуговування. Саме тому багато хто віддає перевагу закупкам не на ринках, а у магазинах. Однак не завжди можна розраховувати на комфорт, у чому змогли переконатися українці, які купували в "Епіцентрі" в місті Харків. Споживачі поскаржилися на дощ просто посеред торгового залу.

Про це повідомляє Telegram-канал "Народный ревизор", який спеціалізується на публікації негативних відгуків споживачів на товари у торгових мережах.

"Дощ у торговому залі

Тут і додати нема чого: здійснюючи покупки в супермаркеті можна потрапити під дощ.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

#Харків, "Епіцентр" на Архітекторів, 7" - йде мова в оригінальному дописі.

До повідомлення прикріплено відео проливного дощу просто поверед товарів. Розгледіти ознаки, на які скаржиться покупець, легко і просто, адже досить глянути на відео - дощ, як із відра лиє просто з потолка.

Про те, чи стала жінка звертатися до адміністрації магазину, не повідомляється, але такий аврал і затоплені товари можна помітити неозброєним оком.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львів'ян тероризують "чоткі пацики", які окупували "Ашан" - алкоголь, танці на капоті і дикий дрифт.

Як повідомляв портал Знай.ua, В Ашан нагрянула раптова перевірка, ось де виявили розсадник зарази.

Також Знай.ua писав, Перевіряйте чеки — доставка з Ашану влетіла українці в копієчку, фото.