Купуючи продукти у супермаркеті або фірмовому магазині, зазвичай люди сподіваються на якість продуктів і сервіс обслуговування. Саме тому багато хто віддає перевагу закупкам не на ринках, а у магазинах. Однак не завжди сподівання можна оправдати. Це довів українець, який купив ковбасу у фірмовому кіоску м'ясокомбінату "Салтівський м'ясокомбінат" у Харкові.

Про це повідомляє Telegram-канал "Народный ревизор", який спеціалізується на публікації негативних відгуків споживачів на товари у торгових мережах.

Ковбаса, фото: Телеграм / Народний ревізор
Ковбаса, фото: Телеграм / Народний ревізор

"Чудеса природи

Чоловік купив ковбасу у фірмовому кіоску м'ясокомбінату. Довго думав, що взяти. Поклався на клієнта попереду. Він уточнив у продавчині, чи свіжа ковбаса, і взяв"Домашню свиней".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Клієнт взяв таку ж. Прийшов додому і почав її різати. Може, вона, звичайно, і свіжа, але в свинячий ковбасі звідкись купа перемеленого пір'я.

Як таке може бути? М'ясокомбінат схрестив свиню з куркою, не інакше.

#Харків, "Салтівський м'ясокомбінат" на майдані Захисників України.

" - йде мова в оригінальному дописі.

До повідомлення прикріплено фото ковбаси із огидною начинкою. Звичайно, коли ковбаса нерозрізана, то і підозри не може бути, що ж там всередині.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львів'ян тероризують "чоткі пацики", які окупували "Ашан" - алкоголь, танці на капоті і дикий дрифт.

Як повідомляв портал Знай.ua, В Ашан нагрянула раптова перевірка, ось де виявили розсадник зарази.

Також Знай.ua писав, Перевіряйте чеки — доставка з Ашану влетіла українці в копієчку, фото.