За собакою прив'язалося крихітне кошеня, і люди вирішили запропонувати йому дім. Однак тваринка виявилася породи мейн-кун, і тому кіт виріс доволі дебелим.

Цю історію розповідають зарубіжні ЗМІ.

В один день житель Клівленда Джон вийшов вигуляти свою собаку, і на вулиці за ним прив'язалося руде кошеня. Вірніше, не зовсім за ним - інтерес малюка викликав, зграї, пес. Чоловік здивувався, придивившись до котика: попри скромні розміри, зовнішність крихти видавала породистого мейн-куна.

Кошеня йшло за псом до будинку. Але зачинити двері перед носом малятка у Джона не піднялася рука. Якраз в цей час вийшла дружина Джона, Леслі. Жінка розчулилася і взяла кошеня на руки: він ледь містився в долоньці!

Крихітне кошеня йшло за собакою, фото з соцмереж
Крихітне кошеня йшло за собакою, фото з соцмереж

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Кошеняті дали ім'я Піно. Леслі вирішила віддати Піно своїй сестрі, Сарі, яка якраз хотіла завести собі кішку. У домі, де спочатку прихистили кошеня, вже й так було забагато тварин: два пса й три кішки.

У новій оселі завдяки турботі та любові Піно ріс, як на дріжджах, і став швидко набирати вагу.

Через пів року його стало просто не впізнати! Крихітне кошеня стало кремезним мейн-куном. Воно й не дивно - самці цієї породи можуть важити і під 9 кілограмів, а то й більше.

Кіт Піно виріс, фото з соцмереж
Кіт Піно виріс, фото з соцмереж

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, До чого сняться кошенята: тлумачення сну.

Як повідомляв портал Знай.ua, Хаскі врятували кошеня і взяли його в сім'ю.

Також Знай.ua писав, що Крихітне хворе кошеня виросло в дебелу котяру, любов і турбота перевертають гори.