Дивна історія з побиттям жінки чоловіком сталася в Новосибірську. Там цивільний чоловік заступився за вагітну дружину, в результаті чоговін відправив у нокаут нападницю - подругу жінки.

Про інцидент повідомляють російські ЗМІ.

За інформацією джерела в правоохоронних органах, побита Ірина Грачова першою напала на вагітну подругу. Вони разом гуляли на дні народження. Вийшли у двір, там між ними стався конфлікт, і Ірина вдарила жінку "у положенні". Її цивільний чоловік побачив цю сцену з вікна, вискочив на вулицю, щоб захистити майбутню матір своєї дитини. Про хід бійки відомо мало - однак Ірину Грачову госпіталізували зі зламаним носом і струсом.

Чоловік брутально заступився за вагітну дружину, фото YouTube
Чоловік брутально заступився за вагітну дружину, фото YouTube

Очевидці виклали в мережу кадри, на яких можна побачити, як потерпіла лежить на асфальті і кричить від болю.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українець і грузин влаштували масову бійку на турнірі з боротьби в Туреччині: відео.

Як повідомляв портал Знай.ua, У Харкові жорстоко побилися "гастролери" з Тунісу і Лівії - один іноземець загримів до лікарні.

Також Знай.ua писав, що У Києві маршрутник "почухав кулаки" об пасажира, - "А міг би з помповика зарядити".