Старіння - складний етап людського життя, і е кожен готовий вистояти удари долі гідно. М'язи втрачають силу, зір і слух - свою гостроту, починаються когнітивні проблеми і проблеми з пам'яттю. Інколи діти занадто суворо ставляться до своїх старіючих батьків, і проти цього виступила одна українська жінка у листі до своїх синів і дочок.

Текст листа розповсюджується у соціальній мережі Facebook.

Мої любі діти!

Завтра ви приїдете до мене на ювілей - мені виповнюється 75 років. Ви побачите, що я старію. Будь ласка, будьте терплячі і спробуйте зрозуміти, через що я зараз проходжу. Старість - це особливий етап людського життя, через який ви теж колись пройдете

Якщо я або тато будемо вам розповідати те саме, що вже повідала рік назад - не перебивайте нас, щоб сказати: "Ви це вже розповідала". Просто вслухайтеся в ці історії та згадайте ті часи, коли ви були маленькими, і я читала вам одну і ту ж казку знову і знову.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Коли ви бачите, наскільки я незграбна з новими технологіями, просто дайте мені час навчитися. Згадайте, як я терпляче навчала вас усього - вчила вас говорити, одягатися, розчісувати волосся, читати. Закликаю вас, будьте терплячі. І спробуйте зрозуміти, наскільки у старості важко розібратися у "вайберах" і "скайпах".

Старість, фото Pxhere
Старість, фото Pxhere

Якщо я іноді втрачаю нитку розмови або забуваю, що хотіла сказати - пробачте мені це. Не показуйте свою нетерплячість і злість. Просто знайте: найголовніше для мене - бути поруч з вами. Ви найголовніше в моєму житті.

Коли мої старі, втомлені ноги не дозволяють мені ходити так само швидко, як ходите ви, просто подайте мені руку і налаштуйте свій крок під мій. Я точно так само подавала вам руку, коли ви тільки вчилися ходити, і в ті дні я лише раділа.

Просто побудьте трохи зі мною, розділіть зі мною свій час. Спробуйте зрозуміти мене. Дайте мені можливість дожити до кінця своє життя з любов'ю.

З великою посмішкою і величезною любов'ю я закінчую цей лист. До скорої зустрічі!

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Селфі провокують передчасне старіння.

Як повідомляв портал Знай.ua, Вчені з'ясували, що вказує на раннє старіння головного людського органу.

Також Знай.ua писав, що Вічно молоді Овни й змалку літні Козероги - астрологи розкрили секрет старіння різних знаків Зодіаку.