Прикрий інцидент із алігатором трапився у американському штаті Міссісіпі. Двометровий монстр з'їв таксу на очах у її господині. Інцидент стався на фермі Лейлани Розенбаум. Жінка каже, що й гадки не мала про небезпечну рептилію, яка мешкає поруч.

Джерело: газета The Clarion-Ledger.

За її словами, вона повела своїх собак на прогулянку і вирішила зайти на пасіку, щоб збирати чорницю.

"Я добралася вже до третього куща і тут побачила змію, але це була хороша змія неотруйна. Так що я вирішила пропустити два куща", - каже американка.

Її бігль пішов за нею, а такса побігла в бік озера. Незабаром після цього з берега долинув гучний дивний хрускіт і собака завила.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Крокодил, ілюстративне фото - Getty Images
Крокодил, ілюстративне фото - Getty Images

"Я почула гучний хрускіт, і собака заверещала. Жахливо, і так голосно. Було ясно, що це звук зламаних кісток. Спочатку я хотіла стрибнути у воду і відібрати у нього свою собаку, але потім зрозуміла, що це не найкраща ідея", — каже Розенбаум.

Такса, фото: Twitter
Такса, фото: Twitter

Жінка вирішила, що пса брикнув сусідський осел, поспішила на допомогу і виявила, що таксу схопив алігатор. Спочатку собака намагалася вирватися з щелеп хижака, але марно. Після того, як алігатор занурився у воду, такса перестала рухатися.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хвостата футболістка взяла участь у матчі вищої ліги, суддя дав їй "червону картку".

Як повідомляв портал Знай.ua, Топ-10 найкращих порід кішок для дому: ці красиві і слухняні пухнастиків принесуть вам саме щастя.

Також Знай.ua писав, що Харківщину атакували скажені кицьки, рятуйтеся: введено терміновий карантин.