Варто нагадати нашим читачам, що, починаючи з 23 травня у містечку Кагарлик відбувалися досить жахливі події. Тоді співробітники Національної поліції України побили і згвалтували молоду дівчину 26 років, яку привезли до відділення для допиту по справі про пограбування. Близькі та рідні не вірять у те, що колишні копи могли піти на такий злочин.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання РБК.

Кагарлицьке відділення поліції, скріншот: YouTube
Кагарлицьке відділення поліції, скріншот: YouTube

За словами матері постраждалої жінки, 26-річну Нелю викликали увечері 23 травня на допит. Додому вона повернулася близько 8 години ранку, була замученою й стогнала. Мама почала випитувати, що з нею сталося, так як Неля стогнала, була вся зігнута і виглядала жахливо. Однак Неля сказала матері, що просто втомилася. Пізніше вдень Неля зателефонувала матері і попросила швидше приїхати додому.

"Коли я приїхала, Неля стогнала, згореулася на дивані, і я благала її розповісти, що сталося. Вона відповіла: "Мама, мені сказали, що якщо я розповім тобі, то нас усіх уб'ють". Через деякий час я її розговорила, і вона розповіла, що її побили у відділенні двоє поліцейських. Я відразу викликала швидку. Медики приїхали швидко, оглянули її і відправили до Українки, там нададуть більш кваліфіковану допомогу. Там Неля і зізналася, що її зґвалтували. Лікарі викликали поліцію", - розповіла мама Нелі.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Києвом труп підлітка знайшли під завалами, все дуже дивно — копи заплуталися.

Як повідомляв Знай.uа зґвалтована в Кагарлику дівчина розкрила деталі кошмару, - "Втекла вранці, коли всі поснули".

Знай.uа писав, колишній чоловік згвалтованої копами дівчини зробив несподіване зізнання - "Мене вони теж звали".