В Україні, 31 травня, зафіксовано незвичайне природне явище, непритаманне українським регіонам. Потужний торнадо, який колись українці могли бачити лише в американських фільмах, зняли очевидці. Це природне явище спостерігалося в Донецькій області, в Костянтинівському районі.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив синоптик Ігор Кибальчич. Експерт також опублікував відео торнадо і тегнув тих, хто їх зняв.

"Класичний торнадо клиноподібної форми спостерігався вчора, 31 травня, в Костянтинівському районі Донецької області. Автори матеріалів: Артемій Шуліка, Володимир Козир, Аліна Шкода", - написав він.

На кадрах відеороликів ми можемо спостерігати чорну хмару, яка накрила територію, після чого з неба спустилася гігантська воронка, яка рухалася дуже швидко. Відзначимо, що в результаті смерчу ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

🌪Классический торнадо клиновидной формы наблюдался вчера, 31 мая, в Константиновском районе Донецкой области. Авторы материалов: Артемий Коршун, Владимир Козырь, Алина Шкода.

Geplaatst door Игорь Кибальчич op Maandag 1 juni 2020

Ще буквально кілька років тому українці і уявити не могли, що такі аномалії як торнадо, селі, засухи будуть постійно супроводжувати наші регіони. Це було прерогативою інших країн.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, Влітку українцям загрожуватимуть смерчі та торнадо.

Також Знай.ua писав, Зона смерті: вчені змогли зазирнути всередину торнадо.