З Великобританії прийшли дуже цікаві новини. Мешканка графства Ессекс змогла зняти на камеру, як порушники карантину зайнялися інтимними втіхами просто в місцевому парку "Торндон Кантрі".

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання The Sun.

Британка гуляла парком, коли помітила в траві оголену пару. Правопорушники займалися любов'ю, не звертаючи уваги на інших відвідувачів парку.

Та сама парочка, фото: The Sun
Та сама парочка, фото: The Sun

"Повірити в це не можу. Парк був забитий людьми. Оточуючі були обурені і вражені тим, що відбувалося просто на наших очах. Це немислимо, враховуючи ще, що Великобританія перебуває на карантині", - заявив один з очевидців.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Співрозмовник видання підкреслив, що парки — це єдине місце, куди британцям дозволено ходити.

"І ця хвора парочка думала, що злягатися у родинному парку об 11 ранку, та ще й на очах у дітей, — це нормально. Так, нам дозволяють займатися спортом на вулиці, але, очевидно, що їх активність вимагала приватності. На щастя, патрульні оглядали парк і піймали їх", - скаржиться британець.

Чи привернули порушників порядку до відповідальності, не уточнюється.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зате без "букету" - відсутність сексу таїть в собі велику небезпеку, перелік наслідків вас шокує.

Як повідомляв Знай.uа секс-ляльки зайняли трибуни на футбольному матчі, вболівальники з глузду з'їхали від заздрості.

Знай.uа писав, в Cyberpunk 2077 можна збільшити собі розмір пісюна.