У одному селі в Росії мешкає фермер Володимир, він має велике господарство. Тварин любить, завжди готовий допомагати їм.

Одного разу по об'їзній дорозі мчала машина одного з таких приїжджих. Володимир як раз косив траву вздовж узбіччя. І ось, коли мчить на швидкості автомобіль наблизився до чоловіка, Володимир помітив ягняти, якому заманулося перейти дорогу. Чоловік зрозумів, що зараз станеться біда, автомобіль не встигне загальмувати.

Чоловік гучно присвиснув, ягня несподівано зупинилося, прислухалося. Володимир почав посилено свистіти, і, о диво, ягня зрушило з місця і побігло до нього. Він встиг за секунду до того часу, як на тому місці проїхав автомобіль.

Ягня підбіг до чоловіка, а Володимир, тим часом, став озиратися в пошуках мами-вівці. Але тут сталося те, від чого чоловік втратив дар мови — ягня гавкнуло і завиляло хвостом!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

При найближчому розгляді з'ясувалося, що це не ягня, а собака з дуже дивною зовнішністю. Не дивно, що Володимир здалеку прийняв його за маленьку теличку, схожість була дуже явним.

На шиї у собаки Володимир виявив нашийник, до нього був причеплений жетон з телефоном господарів. Чоловік зателефонував за номером, і через 10 хвилин до нього на машині під'їхала дівчина, одна з місцевих дачниця.

Виявляється, собаку звали Джонні. Джонні був власником рідкісної породи — бедлінгтон-тер'єр. Цих собак виводили для полювання на щурів, тому вони такі легкі і дуже швидкі. А незвичайна стрижка робить їх схожими на овечку.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хвостата футболістка взяла участь у матчі вищої ліги, суддя дав їй "червону картку".

Як повідомляв портал Знай.ua, Топ-10 найкращих порід кішок для дому: ці красиві і слухняні пухнастиків принесуть вам саме щастя.

Також Знай.ua писав, що Харківщину атакували скажені кицьки, рятуйтеся: введено терміновий карантин.