Яким би не було ваше харчування, легкий розвантажувальний день — чудова ідея. Особливо в період затяжного карантину, коли не кожному вдається залишатися у формі. Ми звикли до монорозгрузочних днів, в які перевага віддається одному продукту. Наприклад, брокколі, огірків або яблук. Але навіщо мучити себе однаковим сніданком, обідом і вечерею?

Схуднення, скріншот: YouTube
Схуднення, скріншот: YouTube

Легкий розвантажувальний день можна провести з масою різних продуктів. Головне — дотримуватися суворого режиму тимчасового і заздалегідь запастися потрібної їжею.

Розклад

Вам доведеться харчуватися маленькими порціями кожні 2 години. Крім того, не забувайте про воду. Такий розвантажувальний день не втомить вас однаковими продуктами, і ви не будете відчувати голод. Але почати прийом їжі доведеться з самого ранку — о 7:00.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

7:00 — 1 чашка зеленого чаю без цукру
9:00 — 1 варене яйце

Чай, фото pxhere
Чай, фото pxhere

11:00 — 1 ст. л. розпарених родзинок
13:00 — 100 г вареної курятини або індички
15:00 — 1 склянку домашнього томатного соку

варені яйця
варені яйця

17:00 — 1 варене яйце
19:00 — 1 яблуко
21:00 — 1 склянку теплого молока або кефіру

Правила

По-перше, в цей день харчуйтеся суворо за вказаною часу. Максимальний зсув становить максимум 15 хвилин.

По-друге, не нехтуйте вказаними продуктами. Якщо вам потрібно з'їсти яйце, їжте тільки його, а не замінюйте його чашкою кави.
Абсолютно всі страви їжте без солі і цукру. Не пропускайте жодного прийому їжі. Інакше ви почнете відчувати голод.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 7 кроків, які допоможуть швидко скинути вагу за тиждень

Як повідомляв портал Знай.ua, цукор, кардіо і голодування - топ міфів про схуднення, які заважають вам наблизитися до омріяної фігури.

Також Знай.ua писав, дієтолог розповіла, як правильно їсти вуглеводи, щоб схуднути.