У четвер, 4 червня, майже на всій території України очікується волога і тепла погода. У більшості областей пройдуть дощі, подекуди навіть град.

Тільки на Сході України та в південній частині істотних опадів не передбачається. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Західні, північні та центральні області накриють дощі і град. Вітер південно-західний 7-12 метрів на секунду.

Вдень температура повітря підвищиться від +17 до +22 градусів. Проте вночі буде прохолодніше – від +5 до +13 градусів.

У Києві в четвер прогнозуються дощі з грозами. При грозі можливий поривчастий вітер і місцями град. Температура повітря в столиці складе +18 +20 градусів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Літо потроху збирається з думками і готується не лише до нарешті лЮдського потепління, а й ще подбає про типові сезонні...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 3 juni 2020

Народний прогноз погоди в Україні

4 червня відзначається день пам'яті мученика Василіска. Якщо на Василіска соловей співає всю ніч, то день погожий буде. А якщо у цей день добре пахне жимолостю – до дощу. Наші пращури слідкували за комахами: якщо масово з'являлись павуки і оводи – до урожаю огірків. На хороший урожай вказували і сильні роси.

погода на 4 червня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.