За минулу добу, 3 червня, збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню. Прес штаб ООС у Facebook опублікував зведення станом на 07:00 04 червня 2020 року.

За даними ООС у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник двічі обстрілював позиції українських військових неподалік Павлополя, застосовувавши озброєння БМП, станкові протитанкові гранатомети та великокаліберні кулемети. Біля Широкиного ворог вів вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а по оборонцях Богданівки – з великокаліберних кулеметів.

Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube
Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube

"Українські захисники для припинення ворожої активності у відповідь рішуче використали чергові вогневі засоби. Підрозділи Об’єднаних сил продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись умов припинення вогню та готові до реагування на можливі загрози з будь-яких напрямків." ООС

Прес штаб повідомляє, що втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілів не було. За даними розвідки, 3 червня українські військовослужбовці поранили щонайменше одного окупанта. Від початку поточної доби, 4 червня, російські збройні формування активності не проявляли.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"
Показати ще

"За поточну добу втрат серед українських захисників немає. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Слава Україні!" ООС

Зведення станом на 07:00 04 червня 2020 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення За минулу добу збройні формування...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Woensdag 3 juni 2020

Зведення на 4.06.20, скріншот: ООС / Facebook
Зведення на 4.06.20, скріншот: ООС / Facebook

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські танкісти показали всю свою міць на військових навчаннях, вражаючі кадри з полігону. Українські танкісти провели навчальні стрільби у районі ООС

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські військові на Донбасі збили ворожий безпілотник – шпигував на підступах до Мар’їнки, звіт ООС.

Також "Знай.ua" писав, на Донбасі бойовики випустили десятки снарядів по ЗСУ і отримали негайну реакцію - звіт ООС