Заступник начальника департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький повідомив про антирекорди порушення швидкісного режиму.

Інформація оприлюднена на сторінці чиновника у Facebook.

За його даними, за добу 3 червня камери автоматичної фіксації зафіксували 45 транспортних засобів, які рухалися на швидкості понад 170 км/год.

Деякі водії порушували швидкісний режим понад 10 разів.

"Антирекорд минулого дня по швидкості — автомобіль з ДНЗ AE198***, який рухався зі швидкістю 207 км/год. на вулиці Олени Теліги, у Києві. Дозволена швидкість на цій вулиці — 50 км/год.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

А ось за кількістю порушень «рекордсменом» став автомобіль з номерним знаком AA410***, який порушив швидкісний режим 12 разів.

Другим за кількістю порушень перевищення швидкості став автомобіль 2870***, що порушив 10 разів.

До того ж, за минулу добу камери зафіксували таку кількість "любителів поганяти" на трасах:

  • M07 Київ-Ковель-Ягодин, де дозволена швидкість на вказаному відрізку 50 км/год., камери зафіксували 7 авто, які рухалися зі швидкістю 174 км/год.
  • M07 Київ-Ковель-Ягодин, де дозволена швидкість на вказаному відрізку 90 км/год., камери зафіксували 10 автомобілів, які рухалися зі швидкістю 168 км/год.
  • H01 Київ-Знам'янка (дозволена швидкість на вказаному відрізку 50 км/год.) — 10 авто, швидкість яких була 163 км/год.
  • M05 Київ-Одеса (дозволена швидкість на вказаному відрізку 50 км/год.) — 64 випадки, коли швидкість авто була від 156 до 172 км/год.
  • M03 Київ-Харків-Довжанський (дозволена швидкість на вказаному відрізку 110 км/год.) — 21 авто, швидкість яких була від 165-167 км/год.
  • M07 Київ-Ковель-Ягодин (дозволена швидкість на вказаному відрізку 50 км/год.) — 97 випадків, де авто рухалися зі швидкістю 148-151 км/год», — йдеться у повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українським водіям, які ганяють без аптечки, загрожує нове покарання

Як повідомляв портал Знай.ua, водіям-порушникам швидкісного режиму відправили перші адміністративні постанови

Також Знай.ua писав, українців змусять носити одяг зі світловідбивачами – деталі нового закону.