Народна депутатка від фракції "Голос" Кіра Рудик розповіла, що уряд може знайти гроші всередині країни, а не брати кредит в МВФ. І для цього достатньо лише навести порядок в правоохоронних органах та скористатися міжнародними інвестиціями.

Про таке вона заявила в прямому ефірі політичного шоу "Право на владу", яке транслювали на телеканалі "1+1".

"Зараз уряд обирає прості рішення і кредити від МВФ – це одне з таких рішень. Коли ми говоримо, що треба взяти гроші, а грошей не вистачає, в бюджеті дірка… але у всіх у цьому залі є розуміння, що гроші можна знайти в середині країни. І ви, і ваш уряд жодного разу не запропонували, як це можна зробити… Ми, як фракція, підготували план ідеї яким чином: 150 податкових пільг є, які зараз існують та працюють виключно для олігархів.

Фото зі студії

В нас зараз економічні паразити, які все з'їдають… правоохоронні органи з'їдають близько 1,8 мільярда доларів щорічно, які можна змінити та зберегти гроші. Можна повернути гроші з офшорів. І найголовніше – як отримувати ще додаткові гроші до бюджету. Це міжнародні інвестиції, а не МВФ, а коли бізнес приходить в нашу країну та приносить великі гроші", - наголосила вона.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Всі обіцянки Шмигаля залишилися на папері - Бойко розповів про страшні реалії

Як повідомляв портал "Знай.ua", де українці можуть отримати пенсії та допомоги — Мінфін розширив список уповноважених банків.

Також "Знай.ua", українцям показали потенційних вбивць на дорогах, Геращенко опублікував список порушників.