Співголова депутатської фракції партії "Опозиційна платформа - За життя" Юрій Бойко розкритикував роботу теперішнього Кабміну, на чолі якого Денис Шмигаль, а також висловив свою підтримку українським медикам, яких кинули напризволяще під час пандемії коронавірусу.

Про таке він заявив в прямому ефірі політичного шоу "Право на владу", яке транслювали на телеканалі "1+1".

"Чому в такий важкий час не були проведені переговори про реструктуризацію так, як це робить все світ. Коли весь світ, компанії потрапляють в форс-мажор, то вони проводять переговори і гроші направляє собі. Ось звідки можна взяти мільярди.

Фото зі студії

Гроші потрібно направляти собі, на підтримку безробітних, на підтримку медиків. А це взагалі дуже цинічна історія, коли пообіцяли виплатити збільшити в 300% – всі в парламенті прийняли рішення, але "звалили" все на місцеві бюджети, сказавши, що в нас немає грошей, розбирайтеся самі", - сказав він.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у міністра Марченко в ефірі "Право на владу" зажадали показати договір з МВФ. Відповідь не сподобалася

Як повідомляв портал "Знай.ua", Всі обіцянки Шмигаля залишилися на папері - Бойко розповів про страшні реалії

Також "Знай.ua", 40 мільярдів гривень пішло в корупцію за 2019 рік - Тимошенко розповіла про масштаби "нової" влади