У п'ятницю, 5 червня, українець намагався себе спалити під стінами Верховної Ради в Києві. Відео після інциденту опублікував на своїй сторінці Pavlovsky News.

"Причиною називає поліцейський свавілля - його з родиною нібито виселили з будинку бандити, а поліція при цьому не діяла і покривала їх", - сказано в повідомленні.

Зневірений чоловік хотів зробити самопідпал, і вже навіть намазався чим потрібно.

Однак його зупинили. Він розповів, що його виселили з будинку бандити під заступництвом поліції, і тому йому нічого більше не залишається.

Чоловікові обробили шкіру медичні працівники, а жінка поряд з ним розповіла, що будинок будували вони самостійно з 1995 року. Зараз же вони знайшли кімнату у селі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мужчина пытался себя сжечь прямо под Верховной Радой, эксклюзив - https://t.me/joinchat/AAAAAEs2DrjLH5BBFz5A9Q Причиной называет полицейский произвол - его с семьей якобы выселили из дома бандиты, а полиция при этом бездействовала и покрывала их.

Geplaatst door Pavlovsky News op Vrijdag 5 juni 2020

Протести під Верховною Радою проходять з самого ранку п'ятниці. Організатори акції стверджують, що причиною стали нерозслідування гучні вбивства і зловживання владою.

Протестувальники тримають плакати з написами: "Ні поліцейській державі".

Активісти навіть привезли під будівлю парламенту автомобіль, схожий на той, на яких їздила міліція в 90-х. Вони закидали автомобіль фаєрами і назвали цей "бобик" пам'ятником поліцейської реформи.

Поліція розігнала активістів за допомогою димових шашок. Вже після автомобіль перевернули на бік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, до Кабміну в Києві з'їжджаються розлючені водії, копи напоготові.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві з'явилося расистське графіті з куклуксклановцем.

Також Знай. ua писав, що під Кабмін стягнули силовиків, Нацгвардія і вибухотехніки на взводі, - що відбувається.