Засновник компанії Microsoft Білл Гейтс прокоментував конспрологічну теорію про ″чіпування″ людей через щеплення від коронавірусу нового типу.

Свою позицію Білл Гейтс висловив в інтерв'ю ВВС

Пандемія коронаврусу принесла нам велику різноманітність нових теорій змови.

Найрозповсюдженшою з них є теорія про те, що епідемія - справа рук таємного світового уряду на чолі з Біллом Гейтсом, Уорреном Баффетом і всім кланом Рокфеллерів - ця найбагатша сім'я фігурує практично у всіх конспірологічних теоріях змови. На думку прихильників таких теорій, основною метою "світового уряду" є створення вакцини, яка вб'є 95% населення, а тим, хто виживе, імплантують наночіпи, за допомогою яких тіньова еліта буде контролювати людство.

Засновник Microsoft, мільярдер Білл Гейтс прокоментував чутки про те, що він має намір чіпувати людей під виглядом вакцинації від COVID-19.

″Я ніколи не займався речами на кшталт мікрочіпів. Дуже важко заперечувати таке, тому що це так нерозумно або дивно″, - цитує його слова Business Insider.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У бесіді з ВВС він також заявив, що його турбують такі ″божевільні теорї", хоч деколи йому хочеться з цього всього смятися.

″Мене трохи турбує існування всіх цих божевільних ідей. І мене дещо дивує, що частина цих теорій - про мене″, - зазначив бізнесмен.

За словами мільярдера, подібні ″плітки і антинаукові вислови″ призводять до розпалювання ворожнечі між людьми.

″Коли зрештою у нас з'явиться вакцина, нам потрібно буде домогтися формування групового імунітету, щоб близько 80% населення були вакциновані. Але якщо вони будуть думати, що це афера, або що вакцини шкідливі, і люди не захочуть вакцинації, то хвороба продовжить вбивати людей. Так що мене трохи турбує існування всіх цих божевільних ідей ″ - заявив Гейтс.

Гейтс також пояснив, що, кажучи про необхідність фіксувати дані про що пройшли вакцинацію, він мав на увазі реєстрацію в добровільному порядку.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пандемія принесла велику різноманітність нових теорій змови.

Як повідомляв портал Знай.ua, Білл Гейтс назвав справжню проблему людства

Також Знай.ua писав, Білл Ґейтс залишає Microsoft, щоб зосередитися на своїй благодійній діяльності