Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко, який планує брати участь у виборах мера Києва, повідомив на своїй Facebook-сторінці про те, що на деякі дитячі майданчики у Святошинському районі столиці завезли пісок.

"Ми відреагували на звернення киян щодо відсутності піску на дитячих майданчиках і спільно з Керуючою компанією Святошинського району наповнили їх. І це тільки початок!", - написав нардеп.

Зараз Тищенко вдалося завезти пісок за 30 адресами, але він відзначає, що незабаром пісок з'явиться і на інших дитячих майданчиках.

"Веземо все в порядку черги і тримаємо на контролі цей процес", - зазначив він.

скріншоти

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Користувачі соцмережі відразу почали реагувати на піар-хід Тищенка. Багато людей сприйняли акцію як не найкращу передвиборчу рекламу і не вірили, що це реальна публікація. Крім того, в Facebook з'явилося безліч жартів і фотожаб на цю тему.

Микола Тищенко вирішив проблему відсутності піску у пісочницях 💪💪💪 Справжній державник! До речі, це реальні фото з офіційної сторінки Тищенка як мажоритарника.

Geplaatst door Телебачення Торонто op Vrijdag 5 juni 2020

Тищенко покупает голоса Святошинского района за песок. Решил, что раздавать еду врачам раз в неделю по 10 порций - это слишком дорого.

Geplaatst door Владимир Петров op Vrijdag 5 juni 2020

В предвыборном штабе Тищенко опубликовали карту общественных приемных по Киеву

Geplaatst door Yevgeniy Mudzhyri op Vrijdag 5 juni 2020

Як вам такий варіант?

Geplaatst door Собаки и коммуналка op Vrijdag 5 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тищенко вирішив потрапити в крісло мера Києва через вагон метро.

Як повідомляв портал Знай.uа, кияни готують повстання проти Тищенка: замість селфі в маршрутках зайнявся проблемами району.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський передбачає масові протести в Україні через Тищенка – "Ми ж не ідіоти".