На Донбасі російські окупанти в черговий раз порушили режим припинення вогню та обстріляли позиці українських героїв. Без втрат не обійшлося – бойовики поранили двох військовослужбовців, яких наразі вже госпіталізували в лікарню.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"Збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції Об’єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Так, найманці Путіна відкрили вогонь по оборонцях Авдіївки, неподалік Павлополя, Опитного, двічі біля Старогнатівки та Широкиного. Також окупанти обстріляли захисників Донбасу поруч із Новолуганським, біля Хутора Вільного, Новоолександрівки та тричі поблизу Південного.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Внаслідок ворожих обстрілів два військовослужбовці Об'єднаних сил отримали поранення. Щоправда, втрати є й з боку бойовиків – українські захисники знищили одного російського окупанта.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Донбасі бійці ЗСУ сповна поквитались з найманцями за пораненого товариша

Як повідомляв портал Знай.ua, на Донбасі російські окупанти готують примусову евакуацію місцевих жителів

Також Знай.ua писав, українські танкісти показали всю свою міць на військових навчаннях