В столиці України торгові центри почали будувати просто серед дороги. А це в свою чергу може призвести до численних заторів, а також ДТП.

Відповідну фотографію з обуреннями оприлюднив на власній Facebook-сторінці Сергій Наумович.

Відтак, за його словами, торгові центри почали відбирати в українців дороги та почали це робити в Києві. Зокрема, він навів світлину, на якій дійсно видно, як побудували будівлю просто на проїжджій частині і водіям доводиться об'їжджати.

Скандальне фото: Андрій Мадика

"У Києві торгові центри починають наступ на проїжджу частину. У цьому місці, наприклад, тепер будуть автомобільні затори, так як одна смуга з трьох відійде цьому чудовому будинку. Ну і зовнішній вигляд: структура дороги, відбійник .... і хоп! шматок будівлі стирчить. Навіщо взагалі нам дороги? Забирайте їх під будівництво торгових центрів і житлових комплексів!", - йдеться в описі під фото.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Скріншот допису

Нагадаємо, українці обурюються через "курник" на Майдані: нічого святого, - "лише б урвати".

Як повідомляв Знай.uа, забудовник, кинувши інвесторів ЖК Міністерський, заробляє в РФ на мультфільмах, - ЗМІ.

Знай.uа писав, космічну вартість Шулявської розв'язки перевірить Кабмін: "Гроші можуть бути викрадені або піти на заставу".