На Вінниччині суд жорстко покарав 50-річного жителя Могилева-Подільського, який вбив собаку та згодував його родині. Тепер наступні п'ять з половиною років чоловік проведе у в'язниці.

Про це повідомив відділ комунікаціях поліції Вінницької області.

Як відзначається, жорсткий інцидент мав місце ще 23 лютого. Саме тоді біля магазину у селі Івонівка чоловік жорстоко розправився з собакою, а потім вдома приготував його та нагодував свою сім’ю, в тому числі неповнолітнього сина.

Собака, фото: instagram.com/michelleburleson
Собака, фото: instagram.com/michelleburleson

За цим фактом поліцією було проведено досудове слідство в кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України, зібрані усі необхідні докази, на підставі яких суд визнав зловмисника винним у вчиненні цього злочину.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Наразі ж 50-річному підсудному, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, суд призначив покарання 2,5 роки позбавлення волі.

Щоправда, на момент вчинення злочину чоловік вже відбував умовний термін покарання за крадіжку, тому за сукупністю термінів ув’язнення наступні 5,5 років він проведе за ґратами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Двох перевертнів у погонах, які зґвалтували дівчину під Києвом, відправили під замок

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Інтерпол розшукує 8 жорстоких вбивць і насильників жінок.

Також Знай.uа писав, що гола харків'янка, яка вбила дочку, готувалася до цього заздалегідь.