Хочете скинути відразу декілька років? Принаймні, існує спосіб омолодити шкіру на 2-5 років за допомогою простого домашнього засобу - маски з ламінарії. Перший ефект ви відчуєте вже за декілька тижнів.

Ідеєю рецепту ділиться Instagram-акаунт "Полезные советы".

Для цього рецепту знадобиться ламінарія, куплена в аптеці. Беремо 2-3 чайні ложки ламінарії, заливаємо 4-5 ложками кип'ятку, перемішуємо до однорідної консистенції, і залишаємо запарюватися під кришкою чи блюдцем на 10 хвилин. Важливо не зробити суміш надто рідкою - вона може сповзати з обличчя.

Маска з ламінарії, фото YouTube
Маска з ламінарії, фото YouTube

Якщо шкіра жирна - додаємо декілька крапель лимонного соку, якщо ж ні - рослинну олію або олійний розчин вітаміну А або Е. Знову розмішуємо, і пальцями наносимо на шкіру обличчя. Через 20 хвилин змиваємо теплою водою і лягаємо спати.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Найкраще використовувати цю маску 3-4 раз на тиждень.

Ламінарія - це водорість, також відома як "морська капуста". Її вживають у їжу, вона особливо важлива для японської кухні. Її також використовують як харчову добавку та інгредієнт в косметології.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Чорна маска вдома: кращий засіб для ідеальної шкіри.

Як повідомляв портал Знай.ua, Прищі залишаться в минулому: 5 диво-масок врятують вашу шкіру.

Також Знай.ua писав, Як приготувати весняні маски для обличчя.