Українські миші геть збожеволіли - спочатку з'їли 2700 вагонів на 800 млн грн, а тепер перейшли на марихуану.

Так, у Тернопільському районному суді оправдали підозрюваного в незаконному зберіганні марихуани після того, як в залі винесення вироків несподівано виявилося, що 7 грам речового доказу, а саме пакетика з сімома грамами марихуани, немає - з'їли миші. Саме так було зазначено в звіті поліції.

То де поділася марихуана? Прокурор у ролі державного обвинувача тільки розвів руками. Натомість суду надав лист за підписом заступника начальника слідчого управління ГУНП в області, зі змісту якого вбачається, що під час інвентаризації комісія виявила зіпсований речовий доказ, а точніше його відсутність – марихуана зникла, а від спецупакування залишилися клаптики. Мовляв, сталося це від неналежного зберігання. Речові докази валялися у приміщенні на підлозі у кутку. Усе мокре від розлитої речовини нез’ясованого походження темного кольору із специфічним запахом. До того ж скрізь – послід від гризунів.

Якщо це все, звичайно ж правда, то завдяки гризунам, підозрюваного визнали винним і відпустили. Ось так оn.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, звільнення Ярослава Погорілого – призведе до відновлення корупційних схем в Держрезерві - заява

Як повідомляв портал "Знай.ua", миші зжерли? Тонни зерна "випарувалися" зі сховищ, вражаючі цифри

Також "Знай.ua" писав, Зеленський підписав закон про соцгарантії в умовах карантину, що передбачає документ