У Херсонській області поліція затримала водія у стані алкогольного сп'яніння, у якого виявили рівень алкоголю в організмі, який перевищував норму в 25 разів.

Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Порушника затримали на трасі Одеса – Мелітополь – Новоазовськ вчора близько 11 години вечора на автомобілі Peugeot 807.

поліція, скріншот з відео
поліція, скріншот з відео

"Під час спілкування у водія інспектори помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік розповів, що вживав спиртне за день до цього. Однак всіляко намагався уникнути проходження огляду. Він пропонував охоронцям порядку "вирішити питання", тобто хабар. Але після попередження про кримінальну відповідальність за такі дії все таки погодився пройти перевірку за допомогою алкотесту "Драгер" на місці.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Результат огляду здивував і самого водія, і свідків, і навіть поліцейських. Екран "Драгеру" показував три стрілочки, а це відповідно означає кількість проміле більше 5. Тобто чоловік керував із перевищенням допустимої норми алкоголю в організмі в 25! разів", - йде мова у повідомленні.

Водій емоційно сприйняв новину про рівень спирту в організмі. "То це я вже труп?" - вигукнув чоловік.

04.06.2020

– То це я вже труп? Саме такою була реакція нетверезого водія-антирекордсмена після огляду На відрізку автодороги Одеса – Мелітополь – Новоазовськ вчора близько 23-ї години патрульні зупинили за порушення ПДР автомобіль Peugeot 807. Під час спілкування у водія інспектори помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік розповів, що вживав спиртне за день до цього. Однак всіляко намагався уникнути проходження огляду. Він пропонував охоронцям порядку "вирішити питання", тобто хабар. Але після попередження про кримінальну відповідальність за такі дії все таки погодився пройти перевірку за допомогою алкотесту "Драгер" на місці. Результат огляду здивував і самого водія, і свідків, і навіть поліцейських. Екран "Драгеру" показував три стрілочки, а це відповідно означає кількість проміле більше 5. Тобто чоловік керував із перевищенням допустимої норми алкоголю в організмі в 25! разів. Також патрульні встановили, що це вже не перший випадок перебування за кермом у нетверезому стані. Адже житель Вінницької області позбавлений права керування рішенням суду на рік. А на водійському посвідченні, яке він надав, інспектори помітили ознаки підробки. До того ж, за серією та номером документ належав іншій людині, яка його загубила. Під час складання адмінматеріалів чоловік знову почав пропонувати охоронцям порядку неправомірну вигоду. Цього разу за те, щоб його автомобіль не евакуювали. Урешті патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. На водія ж інспектори склали протокол за ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року керування у стані сп’яніння) та винесли на нього постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування особою, позбавленою такого права) КУпАП. Транспортний засіб евакуювали на арештмайданчик. #ПорядокЦеТи #khersonpolice #поліціяхерсона #патрульнаполіція

Geplaatst door Патрульна поліція Херсонської області op Donderdag 4 juni 2020

Нетверезому водієві загрожує покарання за ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року керування у стані сп’яніння) та за ч. 4 ст. 126 (Керування особою, позбавленою такого права) КУпАП. Авто забрали на штрафний майданчик.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Під Києвом п'яний водій швидкої влаштував моторошну ДТП, ледь не угробивши медиків.

Як повідомляв портал Знай.ua, Киянин влив у себе "0,7" і сів за кермо, копи ледве дістали п'яне тіло - відео скандалу.

Також Знай.ua писав, що П'яний дніпрянин намагався зробити патрульним приємно, але не на тих нарвався.