У київському маршрутному таксі побачили людину з дуже дивним засобом індивідуального захисту - пластиковим пакетом на голові.

Про курйоз розповів Telegram-каналу "Х*евый Киев" хтось, хто представився як "Андреас Незнаускас".

Очевидно, що пасажир успішно обійшов вимогу носіння маски в громадському транспорті, натягнувши на голову пластиковий пакет. Авжеж, щоб дихати, він висунув дихальні шляхи з кулька.

Людина з пакетом на голові, фото Telegram
Людина з пакетом на голові, фото Telegram

"Проїзд в транспорті без маски КАТЕГОРИЧНО заборонений?

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ні слова більше 😎

Присвиснув в 545-му - "Андреас Незнаускас"", - йде мова в оригінальному дописі, до якого прикріплені фото та відео.

Не виключено, що пакет на голові міг бути навіяними образами 90-х, коли токсикоманія з використанням клею була особливо поширеною. Однак це небезпечне явище в інших формах продовжує існувати.

Взагалі з дотриманням норм карантину у транспорті є проблеми. Наприклад, у київському метро з послабленням карантину люди стали байдужішими і ігнорують вимоги безпеки на кожному кроці. Однак співробітники метрополітену від них не відстають – не контролюють пасажиропотік, а про заміри температури тіла пасажирів взагалі найчастіше просто забувають.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, У Києві готуються запускати приміський транспорт - пасажирів попередили про "сюрпризи".

Як повідомляв портал Знай.ua, Київський вокзал вийшов з карантину, але купити квитки на поїзди зможуть не всі.

Також Знай.ua писав, що У Києві можуть посилити карантин.