Перший рік Володимира Зеленського та його соратників позаду. Тому саме час оновити декларації. Через пандемію коронавірусу, дедлайн подачі документів перенесли на 1 червня, тому повний список документів ми можемо спостерігати тільки зараз. Отже, що ж змінилося в деклараціях перших осіб держави?

  1. Володимир Зеленський. За рік зміг подвоїти свій стан з 14 млн до 28 млн гривень. Гроші сім'я Зеленських отримала за рахунок погашення облігацій, продажу корпоративних прав на компанії і реалізації нерухомості. Квартиру в Києві Зеленський продав, а у Великобританії здав в оренду.

    Зеленський, фото Instagram
    Зеленський, фото Instagram


    2. Денис Шмигаль. 2019 рік для прем'єра став менш врожайним, його статок збільшився всього на 3 млн гривень. Ці гроші він заробив відразу на трьох місцях роботи – в ОП “Бурштинська ТЕС”, ДТЕК “Східенерго” і в Івано-Франківській ОДА. Також Шмыгалю належить будинок на Львівщині, земельну ділянку, площею 2351 кв. м. і 450 м2 комерційної нерухомості.

    Скріншот декларації Шмигаля
    Скріншот декларації Шмигаля

    Шмигаль, фото з вільних джерел
    Шмигаль, фото з вільних джерел


    3. Дмитро Разумков. Сім'я Разумковых збагатилася на 6 мільйонів гривень. При цьому обоє отримували дохід від підприємницької діяльності і навіть продавали електроенергію (на 27 000 гривень). 744 тисячі гривень вдалося виручити за рахунок продажу нерухомості.

    Разумков скріншот
    Разумков скріншот

    Популярні новини зараз
    "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
    Показати ще
    4. Олексій Данилов. Глава РНБО заробляє скромно. У 2018 році його дохід склав 1.2 млн гривень, а в 2019 – 1.5 млн. Проте звертають на себе увагу колекція картин (понад 100 примірників) і книг (понад 20 000 примірників).

    Олексій Данилов, фото: Гал-інфо
    Олексій Данилов, фото: Гал-інфо

    5. Давид Арахамія. Глава “Слуги Народу” в 2019 році збагатився на 10 мільйонів гривень, з яких більше половини заробив на продажу нерухомості. Також у Арахамии і його дружини є дохід від підприємницької діяльності.

    Давид Арахамія, фото: ukranews
    Давид Арахамія, фото: ukranews


    Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

    Нагадаємо, Заробив 250 тисяч гривень, а задекларував – 10 мільйонів: Єрмак показав українцям свій королівські стан

    Як повідомляв портал "Знай.ua", генпрокуратуру і САП просять перевірити інформацію про "схему Геруса".

    Також Знай.ua писав, Зеленського змушують закрити лігво кремлівських паразитів, замилюють очі прямо в Україні