Як відомо, без удачі складно домогтися успіху в будь-яких справах. Однак фортуна – дама примхлива, і для того щоб заслужити її прихильність, потрібно дотримуватись деяких правил. Пропонуємо вам 5 порад, дотримуючись яких, вам буде супроводжувати удача.
1. “Журнал подяки”. Ви повинні бути зосереджені на гонитві за своїми цілями. Тому варто завести так званий “журнал подяки”, в якому слід вказувати свої цілі, успіхи і людей, які допомогли вирішити проблеми. Не забувайте дякувати їм. Удача любить подяку.

2. Формуйте суттєві питання. Тільки задаючи конкретні питання, ви зможете отримати конкретні відповіді. Ставте перед собою чіткий, конкретно сформульоване питання, і ви знайдете на нього відповідь в тому числі і завдяки удачі.

Успішний чоловік, фото freepik
Успішний чоловік, фото freepik

3. Візуалізація успіху. Ваші успіхи не повинні бути віртуальними і обчислюватися, наприклад, цифрами на банківському рахунку. Матеріалізуйте свої успіхи у вашій уяві, і ви відчуєте, наскільки вам стане простіше отримати бажане.

4. Оцініть вплив інших людей. І дійсно, інші люди можуть впливати на ваші успіхи. Чим більше часу ви проводите з ними, тим сильніше вони впливають на ваш емоційний стан. Тримайтеся за людей, які допомагають і відсівати тих, хто принижує ваші заслуги і успіхи.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

5. Контрастний аналіз. Завдяки цьому методу ви зможете оцінити, наскільки добре те що у вас є зараз. Це допоможе сформувати більш конкретні цілі і зрозуміти, чого ви вже досягли, і які завдання потрібно вирішити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці можуть виграти €193.5 мільйона у знаменитої італійської лотереї.

Як повідомляв портал Знай.uа, знайшов скарб в тарілці: чоловікові казково пощастило під час вечері, шанс один на сотні тисяч.