П'ятий президент України Петро Порошенко звернувся до усіх українців та привітав з великим святом – з днем Святої Трійці, а також запевнив, що такий великий празник є днем об'єднання українського народу.

Відповідний допис він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

"Сердечно вітаю усіх християн з Трійцею! Нехай це світле свято єдності та християнської любові наповнює наші серця вірою, надією та любов'ю. Миру, злагоди та добробуту всій Україні!", - написав.

Скріншот допису

Також до привітань приєдналася і голова фракції ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко та запевнила, що українці зуміють витримати всі ті тяготи життя, які "впали" на них останнім часом.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Сьогодні велике християнське свято – Трійця, П'ятдесятниця. На честь сходження Святого духа на "апостолів, як обіцяв Ісус перед Вознесінням. В Україні з давніх-давен це Зелені свята, свята відродження і торжества життя. Бажаю всім добра та любові. Дай Боже нам здолати всі ті випробування, що випали на нашу долю, пройти їх з гідністю й честю, здобути силу й віру для того самого ствердження щасливого життя в Україні", - сказала вона.

Скріншот допису

Водночас не зумів обійти стороною Трійцю і прем'єр-міністр Денис Шмигаль, який також звернувся до українців та назвав даний празник – днем сімейної ідилії:

"Від щирого серця вітаю всіх християн із благословенним святом Трійці.Трійця — це світле, сімейне свято. З щирим серцем хочу побажати, аби Отець, Син і Святий Дух оберігали кожну сім'ю, приносячи в оселю лише душевний спокій, міцне здоров'я та віру в перемогу добра та світлих ідеалів. Зі святом вас, дорогі українці. Нехай Господь Бог допомагає та захищає усіх нас та нашу країну".

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у міністра Марченко в ефірі "Право на владу" зажадали показати договір з МВФ. Відповідь не сподобалася

Як повідомляв портал "Знай.ua", Всі обіцянки Шмигаля залишилися на папері - Бойко розповів про страшні реалії

Також "Знай.ua", 40 мільярдів гривень пішло в корупцію за 2019 рік - Тимошенко розповіла про масштаби "нової" влади