Пасажири зіткнулися з несправністю санвузлу в електричці "Укрзалізниці". Ситуація особливо ускладнена тим, що вона була помічена під час пандемії COVID-19, коли санітарні вимоги актуальні як ніколи - проте такий стан туалету показує, що залізничні перевезення не готові дотримуватися стандартів

Відповідний допис був опублікований на Telegram-каналі "Народный ревизор".

На фото, оприлюдненому пасажиром, можна побачити засмічений унітаз, яким неможливо користуватися. У ньому лежать паперові рушники, пачка від цигарок інше сміття.

"Без сліз не поглянеш

На цьому фото і дезінфекція, і чистота, і дотримання санітарних норм. Сходити в цей туалет з маленькою дитиною - справжнє випробування, яке потребує сталевих нервів, сил і терпіння.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Все, що потрібно знати про обслуговування наших електричок і про пасажирів, які користуються приміськими поїздами.

Ціна квитка на цей "атракціон" від 70 грн", - йде мова в оригінальному дописі.

Повідомляється, що несправний санвузол помітили у Харківській області у електричці Гракове - Лосєве.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Із Запоріжжя пустили потяги - куди можна доїхати, як в старі добрі часи.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Щомісяця отримує стільки, скільки пенсіонер за 50 років", - жахливі умови в плацкартах не біда, директор "Укрзалізниці" переплюнув Балчуна.

Також Знай.ua писав, що Електрички повертаються - Укрзалізниця виходить з карантину, як це буде.