Тиждень буде подієвим і насиченим для всіх знаків Зодіаку. Комусь доведеться проявити стриманість і охайність, для когось, навпаки, показано рішучі дії за принципом “любити, так королеву, програти, так мільйон” . Найголовніше — не втрачати віру в себе, тоді все вийде. Складати гороскоп нам допомогли провідні астрологи і 24 Lifestyle

Овен

Вам належить проявити стриманість, передбачливість і акуратність. На тижні можуть траплятися дрібні, але не критичні негаразди. Пріоритет тижня 8-14 червня - ваша душевна рівновага. Насолоджуйтесь кожною миттю і шукайте у всьому позитив. Перші три дні тижня “налягайте” на професійні та кар'єрні справи, кінець тижня присвятіть родині і коханим людям. Якщо у вас є якісь невирішені питання, конфлікти і т. д, найкраще “закрити” їх як можна швидше, щоб пірнути в вікенд з чистою совістю

Сприятливий день - 9 червня
Несприятливий - 12 червня.

знаки Зодіаку, фото Pxhere
знаки Зодіаку, фото Pxhere

Телець

На початку тижня настрій, можливо, буде гірше нікуди. Тому в понеділок і вівторок намагайтеся мінімізувати спілкування з людьми — високий ризик емоційно на кого-небудь зірватися, завдавши серйозну образу. Середа стане свого роду “рубіконом” — переходом від шалених днів до більш спокійних. Однак саме в цей день, швидше за все, станеться якийсь форс-мажор, який перевірить вас на міцність. У четвер стане набагато спокійніше, немов гора з плечей, а п'ятниця і зовсім наповнить вас ейфорією і бажанням літати, творити і радіти життю. Вихідні корисно провести в романтичній обстановці з коханою людиною.
Сприятливий день - 13 червня
Несприятливий - 8 червня.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Гороскоп знаків Зодіаку, фото ВАР
Гороскоп знаків Зодіаку, фото ВАР

Близнюки

Зв'язок, налагоджений на цьому тижні, буде вигідним і приємним з усіх боків — постарайтеся не втрачати це нове знайомство, навіть якщо спочатку воно здасться вам дивним. Також постарайтеся мінімально розповідати оточуючим про власні почуття — не всі і не завжди здатні їх зрозуміти, а базікати злі язики ради завжди. Тиждень 8-14 червня буде для вас дуже вигідним в матеріальному плані. Тут і вигідні ділові пропозиції, і “стихійні” заробітки, і лояльність начальства з перспективою кар'єрного росту, і навіть спонтанні доходи у вигляді виграшу в лотерею, спадщини або знайдених на вулиці грошей. У сімейних справах буде повний штиль і відсутність будь-яких змін, але це і на краще. В нашому бурхливому світі сім'я і партнер стануть для вас довгоочікуваним оплотом стабільності і тепла.

Сприятливий день - 14 червня
Несприятливий - 9 червня.

Гороскоп, фото: pixabay
Гороскоп, фото: pixabay

Рак

Неоднозначниц тиждень видасться для Раків, які звикли усім у всьому догоджати і жертвувати своїми інтересами. Ситуація може стати для вас просто нестерпною. І ви, несподівано для себе, почнете говорити правду тим, кому “брехали задля порятунку”, і для кого створювали затишний світ. Але за цей тиждень ви екстерном навчіться цінувати себе і людей, які про вас дійсно піклуються.
Середина тижня принесе зміну обстановки, можливо навіть маленька подорож, з якого ви повернетеся оновленим і задоволеним життям.

Сприятливий день: 11 червня

Несприятливий день: 13 червня

Лев

На початку тижня не варто братися за серйозні справи по дому – задуманий ремонт краще перенести, тому що доведеться переробляти. А ось за дрібниці, наприклад, наведення порядку в шафках, можна сміливо братися.

У середу і четвер варто забути всі претензії – обґрунтовані і не дуже, накопичена в цей день образа віддасться з подвійною силою, а тому намагайтеся не зациклюватися на негативних думках і емоціях.

Вихідні сприятливі для спілкування з дітьми та батьками – рушайте з ними на прогулянку або візьміться за приготування смачної їжі, подивіться цікавий фільм.

Сприятливий день: 8 червня

Несприятливий день: 9 червня

Діва

Тиждень буде сприятливим для тих, хто буде займатися інтелектуальною працею і фінансами. Постарайтеся сконцентруватися і врахувати всі моменти і підводні камені. У цілому успіх буде на вашому боці.

Займіться справами, які вимагають точності та уваги до деталей. На цьому тижні у вас сприятливий час для важливої та відповідальної роботи. На допомогу з боку розраховувати не варто – насамперед покладіться на себе. Тиждень добре підходить для фізичних навантажень і важкої роботи, а витрачена вами енергія легко і швидко відновиться.

Якщо ж на вихідних у вас не буде настрої, постарайтеся зосередити увагу на позитивних моментах і пам'ятайте, що ви маєте право впливати на будь-яку ситуацію і можете змінити все, що вам не подобається.

Сприятливий день: 11 червня

Несприятливий день: 13 червня

Небо, фото pxhere
Небо, фото pxhere

Терези

На Терезів може навалитися безліч роботи, до якої додасться ще й чимало домашніх справ. Пишіть список і від пункту до пункту виконуйте заплановане.

Зі складних ситуацій вам буде вдаватися вийти з високо піднятою головою – удача буде допомагати впоратися з ними і залагоджувати дрібні конфлікти.

Вихідні у Терезів будуть дуже азартними. За експерименти на любовному фронті можна сміливо братися. Субота буде сприятливою для виконання фізичних вправ.

Сприятливий день: 8 червня

Несприятливий день: 10 червня

Скорпіон

Скорпіонів чекають нові справи на цьому тижні. Можливо, буде не просто зосередитися, але за умови, що ви добре все продумаєте, труднощів не виникне.

Якщо після роботи вас буде тягнути поспілкуватися – віддайте перевагу рідним і близьким. Вони зможуть дати вам вдумливий рада і озброїти підтримкою.

Також Скорпіонів чекає фінансова удача – ймовірно, принесе дохід робота, до якої ви доклалися ще давнє. Будинки вірогідні приємні сюрпризи від близьких людей – смачну вечерю або радісна звістка.

Сприятливий день: 14 червня

Несприятливий день: 10 червня

Стрілець

Стрільцям новий тиждень бажано прожити максимально усвідомлено – уникати поспішних рішень, особливо з фінансами. Подумайте над тим, що вам найбільше потрібно, а заодно і наведіть порядок вдома.

В любовній сфері ви можете відчути неймовірну пристрасть. Саме час для ризикованих амурних авантюр! Сімейним Стрільцям і тим, у кого є пара, такий настрій теж доведеться по душі.

У другій половині тижня ваше самопочуття значно зміцниться, зросте апетит. Саме в ці дні є ризик швидко набрати зайву вагу. Якщо ви стежите за своєю фігурою, постарайтеся в цей період обмежувати себе в харчуванні і збільшити фізичні навантаження.

Сприятливий день: 14 червня

Несприятливий день: 11 червня

Козеріг

У Козерогів є великий ризик потрапити в епіцентр конфлікту, тому старанно уникайте пліток на роботі і у сімейному колі. До вирішення особистих питань не залучайте ваших родичів, а вирішуйте всі тільки власними силами.

Замість того, щоб зациклюватися на сумнівах, – намагайтеся розвинути впевненість у собі. Якщо немає натхнення і відчуваєте занепад сил – візьміться за мотиваційну книгу. Поки не позбудетеся від сумнівів, не зможете впевнено рухатися до своєї мети.

Вихідні пройдуть досить цікаво. В суботу вам буде легко вдаватися знайомство з новими людьми. Ймовірно, відбудеться важлива та цікава зустріч, яка згодом вплине на ваше життя. В неділю є високі шанси отримати нові знання, розібратися зі складним питанням.

Сприятливий день: 8 червня

Несприятливий день: 13 червня

Водолій

Нова тиждень буде насичений новими звершеннями і позитивними емоціями. Ви успішно закінчите справу, в яке вклали багато сил і часу.

Другу половину тижня присвятіть облаштування свого будинку. Це дуже сприятливо для прибирання і дрібного ремонту. Можете сміливо робити великі покупки, речі прослужать вам дуже довго, і ви отримаєте велике задоволення.

Самотні представники знаку будуть отримувати багато уваги від знайомих людей. Не жертвуйте собою заради роботи, зараз вам потрібно більше часу приділяти собі і власного спокою і гармонії.

Сприятливий день: 12 червня

Несприятливий день: 13 червня

Риби

Будь-які завдання на цьому тижні вам будуть даватися дуже легко. До того ж, на роботі не соромтеся питати порад колег і свого керівника – це допоможе вам досягти нових висот.

Самотні представники знаку на цьому тижні мають всі шанси зав'язати цікаві знайомства. Тих, хто перебуває у відносинах, чекають приємні сюрпризи від партнера.

наприкінці тижня варто звернути увагу на своє здоров'я. Профілактичні заходи допоможуть уникнути загострення хронічних захворювань.

Сприятливий день: 13 червня

Несприятливий день: 14 червня