Молода пара, Сара і Джеф Соул нещодавно стали батьками, їх донечці Софії виповнився один місяць. Разом з парою живе їхній домашній улюбленець мейн-кун на прізвисько Роббі.

Подружжя спочатку хвилювалося, як дорослий кіт сприйме появу нового члена сім'ї і перший час уважно за ним спостерігали. Через два тижні батьки, упевнившись, що Роббі не заподіє їх дитині шкоди, дозволили залишатися коту в кімнаті Софії.

Але одного разу Сара поклала доньку спати, а сама пішла готувати обід. Роббі залишався в кімнаті з Софією і мирно спав на підлозі. Через годину жінка вирішила піти і перевірити дитину, від побаченого вона втратила дар мови - Роббі спав прямо в ліжку з їх новонародженою дочкою.

Сара злякалась, підійшла ближче і хотіла прогнати кота. А коли побачила, що кіт просто зігріває її маля, то зрозуміла, наскільки турботливо Роббі ставиться до маленького янголятка.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Мейн-кун, фото Pikabu
Мейн-кун, фото Pikabu

Виявляється, малятко розкрилося у сні, а Роббі вкрив її своїм пухнастим хвостом, щоб Софія не замерзла. У дитячій кімнаті підтримують температуру не більше 18 градусів, тому Роббі зігрівав дівчинку собою, поки вона спала.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, До чого сняться кошенята: тлумачення сну.

Як повідомляв портал Знай.ua, Хаскі врятували кошеня і взяли його в сім'ю.

Також Знай.ua писав, що Крихітне хворе кошеня виросло в дебелу котяру, любов і турбота перевертають гори.