По всій Україні настало довгоочікуване літо з 6 червня. На термометрах близько +30 градусів і до моря вже зважилися поїхати багато українців.

зокрема, на українську Кирилівку – курорт, який з кожним роком не втрачає популярності, вже приїхали перші туристи.

Особливо багато туристів було на Федотовій косі, де власники баз відпочинку розставляли шезлонги на відстані близько двох метрів, дотримуючись санітарних норм.

Кадри з веб-камер, які розміщені по всій Кирилівці, опублікували на YouTube. На косі заробили торгові точки, чебуречні і навіть атракціони.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Всім курортникам, які приїдуть в Кирилівку, будуть проводити медогляд. Про це заявили в Міністерстві охорони здоров'я.

Таким чином, повідомляється, що заступник директора Департаменту охорони здоров'я ОДА Марина Воловик закликала всіх керівників баз відпочинку обов'язково передбачити в штаті медичного працівника, який буде стежити за здоров'ям відпочиваючих. А всім відпочиваючим при заїзді повинні проводити скринінговий медогляд.

Як відомо, в Кабінеті міністрів дозволили українцям поїхати у відпустку, однак, тільки туди, де це дозволяє епідеміологічна ситуація. Кирилівка Запорізької області і є таким місцем. За весь час, там не було зареєстровано жодного випадку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці масово рвонули до моря і застрягли в пробках під Запоріжжям.

Як повідомляв Знай. ua, над Києво-Печерською лаврою проступив "німб", парафіяни розшифрували таємничий знак на Трійцю.

Також Знай. ua писав, що на Львівщині засікли природну аномалію, такого не очікував ніхто.