В Києві столичний міст, розташований неподалік від відомого Шулявського моста, "відремонтували" вкрай технологічним способом: скріпили секції огорожі металевими скобами.

Відповідний відеоролик оприлюднили в Telegram-каналі "Інсайдер UA".

Так, на кадрах можна побачити, як секції мосту на вулиці Дегтярівській скріпили частинками бляхи та болтами. І варто зауважити, що дана конструкція виглядає ненадійно і може обвалитися просто на машини, які щосекунди їздять під цим мостом. А це в свою чергу може призвести до негативних наслідків.

Скріншот з відео

"Станція метро "Берестецька", вулиця Дегтярівська, проспект "Перемоги" знизу. І ось, люди, дивіться, куди вони дівають наші мільйони. Ось один, другий… п'ятий, а ось ще п'ять мільйонів. Саме так наша влада ремонтує мости, аби не впало людям на голови.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

І скажіть, будь ласка, скільки мільйонів тут витратили, тут без матюків не можна, їб*чі шматки заліза та болти з гайками", - сказав на ролику чоловік, який і продемонстрував "новітні" технології ремонту.

Нагадаємо, раніше Кличком взявся за новий міст, розлючені кияни пригадали меру пекло на Шулявці.

Як повідомляє портал Знай.ua Кличко зізнався, скільки заощадив на будівництві скандального мосту, - "Там сотні мільйонів".

Також "Знай.ua" писав, що Кличко зізнався, коли закінчиться "вічний" ремонт "втомленого" мосту на Шулявці.