Співробітники ізраїльського парламенту (Кнесет) днями пережили дуже кумедну і тривожну історію. У приміщенні одного з туалетів установи помітили незвичайного гостя, який в прямому сенсі його "захопив". Депутати натрапили на індійського дикобраза.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з ізраїльських телеканалів.

Дикобраз окупував туалет, фото: nash-israel
Дикобраз окупував туалет, фото: nash-israel

Повідомляється, що співробітники парламенту відразу ж подзвонили до Управління захисту природи і національних парків. Вигнати "загарбника" своїми силами в Кнесеті так і не вдалося, тому в Управлінні порекомендували залишити все як є - на ніч залишити відкритими двері туалету.

В Управлінні захисту природи і національних парків заявили, що дикобрази також страждають від такої спекотної погоди і, судячи з усього, свій притулок цей індійський гість знайшов саме в Кнесеті. Співробітники говорять, що там він шукав собі укриття і свіжу воду. В Кнесеті прислухалися до поради Управління захисту природи і просто залишили на ніч двері відкритими. Вранці ж дикобраза в будівлі вже не було.

Популярні новини зараз
Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів "Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок
Показати ще

В Управлінні також зазначили, що дикобрази не атакують людей просто так, але при спробі його вигнати він міг би вколоти когось своїми голками. Так як на них багато бактерій, то це могло бути небезпечно для того, хто доторкнувся до індійського гостя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, черепахи влаштувалися в кріслі посеред озера і викликали заздрість киян, - "А ми в будинках сидимо".

Як повідомляв Знай.uа у Львові нелюдь розправився з молодою мамою посеред вулиці, - "нещодавно народила, вийшла на сонечко".

Знай.uа писав, три дорослих кнура нахабно увірвалися до супермаркету і "нализалися" алкоголю, це свинство треба бачити.