Заздрощі творять страшне. Наречена зізналась, як гостя зіпсувала її обручку з діамантом перед весіллям. Молода жінка розповіла, як передала прикрасу шаферу нареченого за кілька днів до церемонії, щоб він зберіг його в ідеальному стані і приніс на церемонію.

Джерело: портал Daily Star.

Однак під час урочистості з'ясувалося, що його дружина з заздрості надягала обручку і займалася в ньому домашніми справами, в тому числі миттям посуду.

"Так, дуже красиве кільце, чи не правда? Я ходила в ньому по будинку і навіть мила тарілки, тому воно і виглядає таким чистим", — заявила гостя в оточенні інших присутніх та винуватиці торжества.

Наречена, весільний букет, ілюстративне фото: pixabay.com
Наречена, весільний букет, ілюстративне фото: pixabay.com

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Наречена зізналася, що промовчала в той момент, однак була розлючена від почутого.

"Як вона посміла надіти моє кільце, ніби воно належить їй, так ще й мити в ньому посуд? Мені здається, вона зробила це, оскільки те, що їй так подобалося, було моїм", — припустила вона, зазначивши, що після весілля поскаржилася багатьом друзям на цю ситуацію.

Якщо вірити прикметам, то нікому не можна давати приміряти свою обручку: ні подругам, ні сестрам. Таким чином та, хто одягає прикрасу – забирає твоє сімейне щастя.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мед, золото або вдівство — що готує молодятам кожен місяць одруження.

Як повідомляв портал Знай.ua, знайдено аромат, який допоможе в боротьбі з облисінням.

Також Знай.ua писав, перед весіллям жінка страждала від облисіння, смілива перукарка перетворила її на красуню.