Пізно ввечері, 6 червня, 21-річний українець влаштував дорожньо-транспортна пригода в населеному пункті Кобиля-Гура. Хлопець на BMW не впорався з керуванням і врізався в дерево на узбіччі дороги. Людей у слоні легковика не було, як і номера і самого водія. Виявилося, що водій зняв номери з машини і втік з місця аварії. Про це повідомили на Facebook-сторінці рятувальної служби Великопольського воєводства Польщі.

За фактом ДТП польські правоохоронці почали розслідування, однак, вже на наступний день українець з'явився в поліцію і зізнався, що напередодні він не впорався з керуванням машини і врізався в дерево. Хлопець пояснив копам, що втік з місця, тому що злякався відповідальності, оскільки його водійські права були прострочені. Водій також зізнався, що в момент ДТП з ним у машині знаходився пасажир, але він не постраждав. На українця наклали штраф за створення загрози дорожнього руху і водіння без посвідчення, а також зобов'язали сплатити витрати на евакуацію його автомобіля.

Скріншот поста в facebook
Скріншот поста в facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ford Mustang на швидкості протаранив будинок з котами, фото з місця ДТП.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що жахлива ДТП під Дніпром вантажівки зім'яло в гармошку – тіло нещасного вирізали з купи понівеченого металу.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харкові п'яний дружок Кернеса потрапив в аварію і закрився в машині – постраждали четверо, Зайцева перед очима.